❤ hey follower, thanks! ❤

Monday, November 2, 2009

QUIT DEGREE!


DOWN!!

Degree?? Degree susah atau saya yang membuatkan ia menjadi susah? Inspirasi?? Mana inspirasi selama ini?? Lemah. Semangat hilang. Rasa macam nak quit degree.

Mana family yang kononnya boleh memberi sokongan, dorongan?? Mana?? Saya jatuh sorang2, saya bangun dengan lemah pown keseorangan. Dimana mereka??

Saya nak quit degree! Buat apa lagi saya suck-it kan otak neyhh?? Saya belajar tinggi2 pown, orang masih anggap saya Nur Azira Azmi yang dulu!!

Saya berubah tak guna kan?? So biarlah saya kembali ke zaman silam saya semula. Pergi~!! Semua tak pernah ada selama ini, biar saya hanyut lagi.....

7 comments:

Atiqah said...

anda kena kuat..sy pun sedang melalui hari2 yg sukar di sini..tp anda kena kuat..insyaAllah, andai 1 dunia memalingkan muka kpd anda, Allah masih terus memandang anda..mohonlah pertolongan dr Dia..Dia mmpu beri apa yg lebih dr family awk mmpu berikan..

chaiyok..ayuh kte habiskan degree ni dgn kejayaan yg mmpu dibanggakan oleh dri kte sndr..

zyra said...

kuat??.... saya tak cukop kuat.. lemah, sangat lemah.. hmmmm....

Anonymous said...

study!!! go zyra!!! go!!!

Anonymous said...

Degree sgt susah. Becoz of dat i really not enjoying my study life anymore. It makes me weak n rasa x semangat lg. But i keep trying to finish my study even though i have to go through it with very hard, painful n reluctantly. Even though nobody really cares about me, nobody inspire me, nobody care about wat i tell here, i keep trying for the sake of my future...

(*.*) said...

Biarlah apa yg org nk kata about ur change. Yg penting ia terbaek to urself. Maybe org laen blum nampak ur prubahan, dats why mereka anggap u yg dulu. Dont go back to ur past if u already know dat it could make u become more worse. Dont zyra...dont...

zyra said...

heee~ kalau ada rezeki, zyra akn cont dgree.. dont worry my fren.. btw thx thx thx n thx!! :)

cendol pulut said...

loser..........
winner...
akal diberi...
gunakan ng bek...