❤ hey follower, thanks! ❤

Saturday, February 27, 2010

Nur Azira Azmi's facebook has been deactivated!

There is no description.

I jz deleted my fesbuk. By the way, thx tuk suma kawan2 yang penah add i dalam fesbuk, thx jugak fesbuk dh buat i jmpa my old fren, my childhood, and bla bla bla~

I akui, fb kecilkan dunia i. Connection yg begitu luas, alih2 i bole jmpa balik my fren. Kwn yg dh lama xjmpa, yg hmpir2 lupa muka, nama pown ada yg dh lupa, but wif fb bole jmp semula kat sana. Thanks.

Not lyk myspace or frenster. Turhh suma budak2, jz waste our tym.

Korang suma still remember tak i penah cakap, takdak bf ok lagi dari takdak fb.. Huhhh! Takdak fb dh ibarat cacing kepanasan, macam laki mati. Still remember??

But tonight i dh deactivated my fb not because of you, you or you. But it is for my happiness. InsyaAllah. I'm tired of fighting. I dah penat dear, dh penat nk dgr u bebel, siyesly shit, im tired of that fucking thing!

I just want my happiness, our happiness maybe.

Even i tawu, it always harder...

p/s: pas neyh kena sllu alert, kena tgk berita n up-to-date.
before neyh all d info i dapat from fb.. =)

ilysm~

3 comments:

ismanto said...

hi.....like it.....from indonesia

zyra said...

huhuhu~ thx for like it..
from indonesia? huuuiishhh~
jauh benor!

y@ozunu said...

hurmmm....