❤ hey follower, thanks! ❤

Friday, February 26, 2010

over and over again!!

Saya cuba tuk menjadi yang terbaek, tapi saya gagal kn sayang?? Kamu tawu saya sayangkan kamu, kamu tawu ramai lagi yg nak dekat dgn saya, tapi kamu juga tawu saya cuma mawu kamu kn sayang? Saya cuba jaga hati kamu, saya cuba nak dekat dengan kamu. Tapi bila kita makin hampir, tiba-tiba kita jauh semula. Kenapa sayang?

Kamu tawu saket, tapi kamu biar saket itu. Saya nak ubati saket itu, tapi kamu tak pernah izinkan. Salahkah kalau kamu cuba percayakan saya, dan beri peluang turh tuk saya. Supaya hubungan kita pulih semula. Sukar ke sayang?

Malam neyh saya menangis lagi bila saya rindukan kamu. Bukan saya mawu menagih simpati kamu, tapi saya nak kamu tawu saya sangat rindukan kamu. Dan saya benci hubungan jarak jauh! Hanya air mata ja yang mampu temani saya kini.

Kenapa kamu biarkan saya begini?? Ya, saya tawu kamu dah makin jelak dengan saya, mungkin. Hari2 ada ja benda yang buat kamu marah saya kan? Saya minta maaf, tapi saya tak pernah berniat nak buat kamu marah, nk buat kamu menyampah atau benci. Saya cuma mawu perhatian kamu, tapi kalau itu satu kesalahan, maafkan saya.

Kamu tawu, saya bukan seorang kekasih yang pandai memujuk, mungkin saya juga tidak pandai menjaga hati kamu, tapi kamu jelas tawu saya sayangkan kamu.

Hari-hari note d mukabuku saya tentang cinta, sampai ada kawan-kawan yang menegur. Kenapa saya hanya tawu bicara tentang cinta?? kerana saya rasa cinta kita menguasai diri saya, tapi sayanngggg, bukan pada diri kamu kn?

Hmmm, its okeyh sayang. Saya cuba lagi faham kamu. Cuba lagi, walaupun kadang2 saya tersisih, saya akan cuba. Tapi maafkan saya kerana saya bukan yg terbaik tuk kamu.

ILYSM~

1 comment:

y@ozunu said...

setiap kegagalan bkn akhir segala2nya...