❤ hey follower, thanks! ❤

Tuesday, April 20, 2010

Final vs Facebook??

Sorry kawan-kawan sebab xira menghilang sekali lagey dari dunia fesbuk. Kejap, tolong berikan xira sedikit masa dan ruang.

Xira rasa xira dah banyak salah dalam percaturan langkah neyhhh, banyak perkara yang perlu xira amek kira.

Hmmm, takde pape yang xira nak katakan kali neyh, cuma xira nak ucapkan terima kasih kepada sesiapa yang sentiasa bersama xira. Thanks.

Xira tak reti hormat orang?? Hmmm, orang laen bole tolong hormat xira juga tak?? Ntaahhlaaa, maybe salah xira. Xira selalu tengok apa yang org buat kat xira, tapi xira tak piki apa yg xira buat kat xira. Ok, my bad. Sorry...

Dah laaa, xira dah penat. Dah pukul 4 pagi, xira masih belom tdo. Rabu dh 1st paper tapi xira belom mula study dengan betul. Ntahhhla, saket otak neyh dh.

Tuk suma kawan-kawan, study smart k, gudluck!

ilysm~ tcare n gnyte!

2 comments:

Ara Amnan said...

gudLuck for final xira..
gudLuck for me too.haha

zyra said...

mekasih ara.. :)
gluck!!