❤ hey follower, thanks! ❤

Tuesday, May 4, 2010

Mia Sara Nasuha / Amani @ Adamaya [xoxo]


Name: Mia Sara Nasuha bt Muhammad Ridhuan
Birth date : 30 sept 2005

Age: 4 years 9 months

Occupation: kids model and actor

From/location: kota damansara

Her 1st appearance on tv: 2008

Tv commercials: Bank Islam, Celcom, Sustagen, Nokia, Astro Beyond, TM, Soflan

Dramas: Adamaya is her first drama.

Xira admire gadis licik ini sejak xira nengok Adamaya kat TV3, pukul 6.30-7.30 (tuk sesapa yang buta tv)

Xira sangat suka nengok dia, kalau nengok Adamaya, tak sabar-sabar nak tunggu si Amani neyh punya babak =) Siyesly, dia sangat comel.

Jom jOm terjah gambar dia~

kan?? comel kan?? SANGAT ogeyh~

neyh babak Amani bersama Maya dalam drama Adamaya, so sweet!!

rasanya neyhh before dia berumur 4 tahun, gie shopping ngn parents dia agaknya.

haiiisshhh~ pakai telekung pown still comey~!!

alahai sayanggg.... beraninya dia naek kuda turhhh =)

memang dia ternyata comel dari kecik kan kan??

neyhh pown antara babak dalam Adamaya jugak, sayangggg dia sangat pandai berlakon..

nengok turhhh, kecik2 dah pandai posing... haiiishhh~ geram!!

sayanggg.... you are so adorable!!

cute!! sejuk perut ibu mengandung =)

sayangg, jangan nakal-nakal yaa...

gadis ini sangat lincah dan kelihatan pintar!!

anak yang baik, InsyaAllah..

1, 2 , 3!! snap!! ngeee~ dah naek gila xira nengok dak kecik neyh, comey sangat!!

tengok turhh, budak baik kan sayang...

cute+comey ja dia pegang benda yang lebih kurang sama besar ngn dia :p


nota siku I : semua gambar di atas xira ambil dari Facebook.com, hope mak ayah dia tak marah, kuikuikui~

nota siku II : xira nak simpan semua gambar Mia, nak wat koleksi!! :p

nota siku III : nanti lepas kawen, tyme pregnant nak lekat semua gambar neyhh dekat dinding bilik tido, moga-moga anak dalam perut ada iras muka Mia yang comellll~ =)

nota chenta : sayang, i lurve you ketat-ketat larhhhh!! comey kan sayang?? hahaha~

4 comments:

YuS said...

jeng jeng2... xira ... xira... dlu kecik2 xira mesti cam budak nie kan2... x de ke pic xira kecik2... mesti comel kan... huhuhu

zyra said...

hahaha~ yoyo o ja! tak dak aihhh, dlu masa kecik xira cm skng arh, kurang comey.. oppsss! :)

Dj YuS said...

cehh... x comey plak... x nk ngaku lak... tp rambut skunk sma plak cam bdk nie...

zyra said...

haisshhh~ rambut ja sama... tapi muka jauh panggang dari api...

btw, thx jgk laa sbb memuji.. =)