❤ hey follower, thanks! ❤

Tuesday, June 1, 2010

hyee awak.. awak cantiklah!

Ok, first of all saya nak tegaskn dsini saya bukan lesbian. Huuu~ Saya straight ogeyh! Dan yang paling pasti xira chentakan jejaka comel itu~ x) Heee~

Tapi everytime xira buka fesbuk, xira pasti akan usha picture baru gadis neyhh.. Bukan sorang dua, tapi ada la 4 5 org. Siyesly, bagi xira depa neyhh cantik sgt. SuperB! Dengan pakaian depa yg memang nampak macam sweet ja, dengan gaya mereka yg tersendiri. Haiisshhh~ Melenggung lama la jugak usha depa depa neyh. Weyhhh!! Hampa cantik hampa taw dak!! Bersyukurlaa pat~

Perlu ka xira letak gambaq depa bagi hampa suma nengok jugak?? Haiiisshh~ Tak payah kowt, sat tak pasai ja kena hamput ngn owner.. heee~

So sesapa yang terasa diri tuk cantik, sila la sedar bahawa entry ini untuk anda...

Sama-sama kasih.... hee~ *jawab siyap2 depa kata terima kasih nuhhh*

~Xira pown ingin memanjatkan kesyukuran atas anugerah yang diberi oleh-Nya..~

2 comments:

maira mazlan said...

cik zira.. awk tu pon cantikkkkk sgt! mai suka tgk ur pics.. manis bangat! =) baju u lawa2 la.. i admire tau baju2 u... =)

xira said...

heee~ *blushing kejap~
mekasih mai...
mai pown cntik gaks taw... :D