❤ hey follower, thanks! ❤

Saturday, June 19, 2010

Terima Kasih Semua!! :)


Thanks~ I lurve you all~!! Yeaaahhh~

Cik xira sangatlahh terharu dengan kejutan yang dilancarkan oleh ouzmate kesayangan cik xira. Semalam kul 12, nadiah keluar bermalam dengan parents dia, xana plak tido awal kul 10.30 tak sihat, hani dah dua malam tido umah cousin dia. Huuu~ Nown, mia, dengan yana bergolek2 kat dapur. Kak nisa menyendiri dalam bilik. :(

Malam hari jadi cik xira cuma hanya mampu bercakap di telefon bersama insan yang menyintai... :'|

Then tengahari tadi pas mandi mandi suma, cik xira nak kuar makan then nadia cakap dia saket perut. Cik xira offer la nak belikan painkiller tuk dia dah alang-alang nak turun makan.

Elok-elok kuar dari umah ja, Mia bushukkk call cakap nak pinjam dress kononnya dia nak kuar dating nak pinjam dress cik xira.

10 minit pastu, nadiah call plak cakap tak tahan sangat saket.

Pas turh cik xira dengan tangkas membeli painkiller di kawasan berhampiran.

Then, balik umah naek tangga tetiba ouzmates kesayangan jerit Happy Birthday and nyanyi lagu Selamat Hari Jadi. Cik xira hat yg dok kat tangga neyh rasa cam nak jatuh tangga sat, sambil menelan painkiller, hehu~ TERHARU!!

Cik xira betol2 tak sangka ada surprise cam gitu pasai selalu kejutan malam-malam ja... :) Lagipun pukul 2.30pm ada class OM plak.

Kesimpulannya, cik xira sangatla terharu + sebak + gembira!! Cik xira sayang semua~! Nad, xana, hunny, nown, mia, yna, irah dan kak nisa... Mekasih sayangggsss~ Muuaaahhkkxx kat pipi suma org!

Cik xira dapat mam Oreo Cheese cake + 3 keping Pizza Hut + seperiuk besar mushroom soup + sepinggan kentang goreng.. KENYANG!!

Tapi hat yang sedihnya manyak gambar hat yang sessi suap menyuap turhh manyak yang tak jadik, huuu~ :'(

Apa-apa pown cik xira masih terasa terharu dan gembira... lot of love!! <3

Dalam class OM petang tadik cik xira dapat hadiah dari En Abd Razak jugak! Assignment yang perlu di submit esok!! So, hadiah hari jadi dok umah siyapkan assignment. :)

nota chenta : ribuan terima kasih!


6 comments:

Hapiz Rahman said...

hapy2! apsal kat innit ko tulis parti bogel? hahaha

xira said...

@Hapiz Rahman hahaha~ saja gimik.. xP

Dj YuS said...

beruntung u dapat kawan2. macam nie...

xira said...

@Dj YuS ya,sbb turh i syg mati kat depa suma.. x)

snowy said...

happy birthday xira

xira said...

@snowy thx dear... x)