❤ hey follower, thanks! ❤

Monday, September 6, 2010

Biskut Raya!!

Salam readers!

Hai, tinggal lagi 3 hari je lagi kita nak berpuasakan?? (hanya bagi mereka yang mampu berpuasa) =) Then, after 3 hari raya datang lagey~~~!!!

Hari neyh dengan semalam cik xira tolong-tolong mama wat biskut raya. Jom kita nengok-nengok jom~ Btw, suma biskut neyh bukan tuk dijual. Sapa yang nak rasa, jemputlah datang ke rumah ya!

Neyh namanya BISKUT RANGGUP KOPI, tapi disebabkan kat umah tadak kopi dan kaki berat tuk melangkah keluar membeli kopi, so taruk nescafe ja. Mama cakap, lepas makan ketupat nanti nantok so leyh la mam biskut neyh hilang nantok balik. Hehehe~

Biskut neyh plak, sapa yang tak tawu memang kena ketuk kepala!! KUIH MAKMUR, lepas makan neyh aman dan makmur larhh kita bersama-sama. Neyh kuih fav mama every year mama buat, memang sedap!! Gebu u all~

Dan yang ini, ALMOND LONDON!! Haiiissshh~ Kenapa London?? huuu~ Ntah!

nota siku : 3 jenis biskut dulu, esok marathon lagey~ =)

Selamat Menyambut Hari Raya!!



5 comments:

aKu NaKaL said...

sy nak bolehkah?
send dkt rmh leh?

x)~

xira said...

@aKu NaKaL ahaha~ laju ja kn comment.. =) nk jgk?? nk kena pos laju ka?? kn dh ckp situ, kalau nk kena dtg raya kt umah.. =p

aKu NaKaL said...

betulkah? mcm tu kasi dkt sy alamat rmh anda yea. msg okay?

dakmuncit said...

waaaaaaa~
nak nak nak...=D

xira said...

@aKu NaKaL - huhuhu~
akan dpertimbangkn.. =)

@dakmuncit - nanak?? pat meh sini pat~