❤ hey follower, thanks! ❤

Wednesday, December 15, 2010

Kampus Dalam Taman

Salam readers!

Hampir 3 minggu cik xira berkhidmat di USM, Penang sebagai pelajar yang menjalani latihan practical. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Cik xira dapat kenal dengan orang baru, ragam baru. Cik xira juga dapat menimba ilmu yang diturunkan, eheee~


Pengalaman? Dalam 13 hari neyhh, cik xira berpeluang tuk menghadiri malam taklimat VC bersama Fellow, cik xira berpeluang duduk semeja dengan pegawai dalam bilik mesyuarat, cik xira juga berpeluang menguruskan hal-hal luar seperti bengkel.

Dalam masa yang sama, cik xira kini bergelar setiausaha untuk Timbalan Pendaftar. Nahhh ketahuan~ Belajar HR, jadi steno? Tapi tak pa la, cik xira suka. Atleast dapat tambah pengetahuan sebagai seorang S/U =)

Pn Noriah cakap, t after steno En Anuar masuk kerja semula, cik xira akan ditukar ke unit laen. Mungkin ke dalam unit RLKA. =) Ok jugak, boleh mengadap sistem yang baru.

Ehem ehem~ dalam masa 3 minggu neyh jugak, dah empat kali cik xira masuk lewat taw! Grrrr~ Jammed!! Tunggu 4 5 kali traffic light tapi keta cik xira tak lepas-lepas jugak! Adeyhlaaa~ 8.13, 8.14, 8.11, 8.15 nahhh ketahuan~

Office hours 8.10pg - 5.10ptg. Tapi cik xira selalu wat rajin balik lewat, penah balik pukul 5.50, 6.15, 5.30. Tapi kebiasaannya cik xira balik 5.20. Kadang-kadang best jugak balik lewat sebab tak payah nak jammed kt tengah jalan. Kalau balik lewat, senang ja nak tekan pedal minyak =) Penah jugak cik xira keja Ahad malam taw! Bole kira OT tak nanti? lalala~

Report research? Ngeee~ Alamak! Masih kosong.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waahh

pengalaman tu
(:

xira said...

@anisa : best anisa! even rasa penat yg amat, tp rasa best tu yg amat amat sgt~

mr SyaMsuL said...

:)