❤ hey follower, thanks! ❤

Monday, March 7, 2011

Header Baru!

Salam and morning readers!

Pagi ni cik xira rajin plak nak buat header baru :) Padahal banyak gila lagi kerja yang dok beratur tunggu, sempat lagi nooo cik xira buat header dan update belog? Haishhh! Teruk betul.

Tapi header ni bukan payah pn, buka folder portfolio dan copy paste :)

Special thanks to all photographer yang dah banyak hasilkan gambar cik xira. Bermula dari Dying Angel, bertemakan broken hearted girl kemudian disusuli oleh theme yang pelbagai.

Thanks to my lovely mom jugak yang banyak support dan tak lupa menasihati anak bongsu beliau nihh...

And thanks to models yang sudi berkawan dengan cik xira, budak baru belajar nihh. >.<

Terima kasih semua! =)


8 comments:

Zyash said...

cantik la...

xira ixora said...

thanks :)

PiJai™ the Great said...

alamaakkk.. cantiknyeee... sy terjatuh.

xira ixora said...

hahaha, merepek dh...

PiJai™ the Great said...

hahaha.. apa pulak merepek.. btolla cantik. cantik sbb gambar orang yg dalma header tu. :p

xira ixora said...

dalma header nooo... dh macam dalca dah :p hehehe! mekasih PiJai the Great!

PiJai™ the Great said...

ahhaha... typo la cik xira.. aiyooo..
sama2 cik xira. :D

xira ixora said...

haha, ok! no hal la :)