❤ hey follower, thanks! ❤

Tuesday, April 5, 2011

Minggu Terakhir di BPSM :')

Salam readers!

Hye, pejam celik pejam celik tinggal lagi tak berapa hari ja cik xira akan berkhidmat di BPSM. Wahhh! Berkhidmat ka? Menghabiskan electric ada laaa!

Mulanya 20 minggu, tapi tempoh tuk latihan induksi disingkatkan, jadi 19 minggu. Atas sebab-sebab kesalahan teknikal pada hari menetapkan tarikh tu :)

Perasaan? Sedih + gembira + semangat, pendek kata semua ada! Macam ASTRO. Dah habis practical, bermakna perjalanan tuk presentation VIVA dah tak lama lagi! Dah habis practical, bermakna final examination tuk Strategic Management bakal menyusul. Dah habis practical, bermakna perlu menghadapi dunia sebenar dan meninggalkan dunia universiti yang kononnya student life! Ohh my gucci~

Dah ready? Ready tak ready, wajib ready!

Alhamdulillah, sepanjang 19 minggu bersama ahli BPSM, segalanya berjalan dengan lancar. Terima kasih kalian kerana sudi menerima kehadiran gadis yang serba tak ketahuan, terima kasih kalian kerana sudi memberi tunjuk ajar, terima kasih kalian kerana sudi menjadikan xira sebagai kawan, dan sangat berterima kasih atas kenangan yang kalian berikan tuk xira ingat dimasa hadapan. Terima kasih. :)

Sumpah! Xira mesti rindu semua orang terok!

Especially Zumba Dance time + makan pagi + makan tengahari + gossiping + dan masa kita ramai2 merepek... :')

Doakan rezeki xira dalam USM jugak yaa, bole kita lebarkan lagi sayap persahabatan antara kita....

9 comments:

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

alololo...
rasa sedih la!!!
x leh usik2 xira dah!
tp x pa, nnti mai jmpa kami2 kat sini...
pastu, apply la keja kat usm! :)

xira ixora said...

kak aini.... bole ja nk usik2 lagi, fb ada, fon pn ada.. nnt ada rezeki kita jmpa lg k.. bole lunch sama2.. :)

xira ixora said...

kak aini.... bole ja nk usik2 lagi, fb ada, fon pn ada.. nnt ada rezeki kita jmpa lg k.. bole lunch sama2.. :)

dnie_comey said...

wehhh...diana like la...blog kami jenuh soh dia baca....hahahaha

xira ixora said...

ahaha, baru tau dyana selama ni silent reader.. dia dh lama admire, hari ni bru dia berani nk like :p

Misz said...

xpa pasni leh jumpa lagi..makan2 ka? tgk muvie ka? kan2..gud luck 4 ur viva cik xira..-husna-

xira ixora said...

husna... bole, insyaAllah bole.. t kita atur plan naa.. kuar ramai2.. :)

fae said...

janji jgn lupa kami di sini...

xira ixora said...

insyaAllah kak fae :)