❤ hey follower, thanks! ❤

Friday, February 27, 2009

aDa aKu kisaH?


ini belog aku.. so aku punya suka la nk story mory apa kt cni... klu korg xsuka, korg blh keluar dr kawasan aku.. ada nmpk tnda 'X' atas kanan turh x? korg klu bengap sgt xtaw cane nk kuar dr kawasan aku, haa korg ley click kt bnda alah wana merah turh..

ada aku kisah?? yg kau mbebel xtentu pasal, kau pk aku nk dgr? kn aku dh ckp, ada aku kisah?? ulang suara, ini belog aku.. aku yg punya.. aku punya suka la.. aku xheran.. selagi aku nk tulis, lantak ar aku nk tulis apa.. tngu ar smpai nnt jari jemari aku da fed up nk menaip, aku stop laa.. ini blog aku.. aku pnya suka ok.. ada aku kisah hal kau x?

owhh,mungkin kau xtaw.. aku akan ok dgn kau, aku akn mjadi kawan yg baek, pdgr yg setia kalau aku selesa dgn kau.. tp kalau kau da mula wat mslh kt aku, owhh sorry to say.. aku akan layan kau mcm kau xwujud pown sbnrnya.. ada aku kisah? aku punya suka la kn.. haK iNdividuaL.. so, buat apa aku nk kisah??

sng cani la, kau dgn hidup kau, n aku dgn hidup aku.. kau xpyh sibuk2 btlkn hidup aku sbb aku xkisah pown ttg hidup kau.. dn kau pown blm tntu ok kn.. so xpyh la nk kisah2kn hal aku neyh.. kn aku dh ckp pada kau, ada aku kisah? hey, aku xkisah pown kau! aku xkaco hidup kau kn? so better kau pown xpyh la kaco hidup aku...
....
...
..
.






hohoho~ enough la... im sick of u!

4 comments:

aKu NaKaL said...

erk.. what happen? huhu.. sabar lah yer..

princesspelise said...

woow...psl aper ni...ader org yg x diundang yg melorat bg pandangan n kritikan yg x memberansangkn ker kat zyra...saper tu

p/s>>peduli dgn ckp2 org...kiter jd kiter udah memadai...org yg sentiasa sakitkn hati kiter menunjukkan dorg jeles ngan aper yg kiter ader...

zyra said...

hmmm...
org tu mmg da xsedar diri...
da wat org nyampah kt dia pown dia ley wat tatau cm xdk apa2 hal...
sewel tulll...

aKu NaKaL said...

erk.. sabarlah awk.. x)~ just smile okay..