❤ hey follower, thanks! ❤

Monday, December 28, 2009

-Ah' Basri Asian Satay-

Dah lama x update blog kn?? Hmm, busy laa since wat partym work kt Satay House. Siyesly im enjoy working there! First tym turhhh keja kedai makan, agak mcabar sket larrhhh.. Before neyhh keja partym sllu kedai baju, kedai baju. kedai baju.

Korang tawu tak kt mana tletaknya Satay House turhh?? Tak tawu?? Meh nk habaq!

Sg Ara tawu?? Sek Sg Ara tawu?? Masjid Sg Ara tawu?? Haaaa~ kt situ larrhhhh! Betul2 kt trafic light dekat sek turhhh. Dah tawu?? Then malam neyhh korg bole la dinner kat sana. Kedai turhh mula operasi 5 petang sampai 12 tgh mlm.

Pelbagai jenis satay bole d dapati kt sana, satay ayam (perisa black papper, tomyam, original), lembu, kambing, rusa, burung unta, kuda, sotong, udang, vegetarian. Satay-satay kat situ besar2, mmg sedap dan terbaek larrhh! Kena turhh mmg nk lagey~ Saiz satay besar lagi dr satay kajang, satay Ah Basri around 32gram beratnya.

Selain satay, ada juga nasi tomato, nasi planta, nasi lemak. Nasi tomato yg howtt skali, demand tinggi. And ada jugak nasi himpit, ketupat, wrap, satay salad, bubur kacang n gandum, DLL.

Tuk maklumat yg lebih lanjut, sila la kunjungi satay house >.<
~No. 1020, Jalan Dato Ismail Hashim, Sungai Ara, 11900 Bayan Lepas, Penang~

Neyhh ada selai dua pic nk share, tuk mbuatkan kamu kamu kamu terliur melihat potret ini! *promote*

Dan ini pulak gambar saya pada minggu pertama bekerja =)

itu sahaja, sekian >.<

4 comments:

Anonymous said...

semakin chubby pabila kerja di kedai satay nih. semoga bergembira.

" ~"

wantuutri said...

huyooo.tatau pon ada kedai satey kat situ!

AlexAlabasta said...

Slmt bkrja~! Satay sotong tu nmpk sgt sedap~!!!

Nway, happy new year~!!!

Ahmad Basri said...

All the best in your future undertaking. Guess you had learned somethings useful for your future form working in our outlet. All the best.