❤ hey follower, thanks! ❤

Sunday, May 30, 2010

#tag version : 23 things about you! x)

Tadaaa~

Hari neyh xira mgn awal pagi, sebab ada orang datang buat toilet. Pagi-pagi lagi dh kena mgn mndi, wangikan diri masing-masing. Sebab nanti kalau orang turh da dtg, da xleyh mndi.

Aiyak! Bisingnya toksah dok cerita laa, ketuk mengetuk, cucuk lubang sna sini. Toilet lama dpecah n after neyh 1 week kena mndi kat luar? Alamak!! Seb baek la malam japgi xira dah nak gerak balik Arau negeri Kayangan. Hikhik~ Mama cakap pasni hari-hari la diorg gie mndi kt Sedim, huahuahua~

Ok ok, berbalik kepada tag version kali ini. Dsebabkan xira mangun awal, mandi awal, mkn awal, pastu xira pown da tataw na wat apa, xira pown apa lagi, Blogwalking la kan. x)

Then, terbaca tag version yg ada one gurl buat n last sentence dia ckp, sesapa yg terasa nak wat, sila la buat. So, xira pown dalam situasi yang bosan neyh, memanjangkan jari jemari tuk wat benda alah neyh..

So?? Jom nengok 23 perkara tentang xira! (random - fact - imiginasi - keinginan) x)


  1. Nur Azira Azmi nama diberi.. Anda boleh panggil saya, xira! x)
  2. Dilahirkan pada 19 June 1988, dihadapan pintu bersalin Hosp Besar Bukit Mertajam, Pulau Pinang (tak menyempat nk masuk bilik bersalin)
  3. Xira anak yang bongsu dari 3 beradek (sebab turh manja ketik!)
  4. As usual, she is unpredictable yet just an ordinary person...
  5. Ex-student tabika perpaduan Taman Seluang, Sek Ren Keb Tunku Abdul Malik, Sek Men Keb Sultan Badlishah, Sek Men Keb Abdullah Munshi, dan UiTM Merbok (Dip in Banking)
  6. Sekarang?? Student UiTM Arau negeri Kayangan! (BBA (HONS) HRM)
  7. Berkeinginan tuk memiliki kenderaan sendiri. Dulu minat Subaru tapi sekarang kalau dah dapat Mini Cooper pown boleh! + Suka nengok kereta idaman, macam Honda Jazz, Nissan Latio sport, Toyota Yaris. Bercita-cita tuk memiliki salah satu~
  8. Teringin nak mendapatkan kuasa Sabrina the teenagers witch! lolz~ Tapi kalau dapat pintu suka hati Doraemon pown dah ok.
  9. Sangat addict tuk online, 25/8! Sanggup tak mkn dan tak mandi kalau dh online.. :) Sometime kalau dah online turh, hp bunyi pown dah tak dgr.. hee~
  10. Seorang gadis yang sangat sangat manja, sensitif, mudah terasa hati dan kuat merajuk!
  11. Juga seorang budak yang kuat bebai dan cepat marah.. Aiyak~ Xira hot temper?.. Yes!
  12. Berimpian tuk mendapatkan sebuah keluarga yang serba sempurna dan lengkap.
  13. Benci individu yang suka menghukum pihak laen hanya kerana sejarah semalam.
  14. Sangat benci jerawat!! ngeeee~
  15. Sangat menyayangi sahabat dan rakan-rakan
  16. Terlalu menyintai si dia sepenuh jiwa dan tidak mampu melangkah tanpanya!
  17. Masih tidak mampu berdiri diatas kaki sendiri, masih lemah dan tidak kuat.. :(
  18. Suka melihat perempuan cantik dan kurus!! Kerana cik xira seorang yg teM~
  19. Penggemar makanan kecuali telor, keju, susu dan seumpama dengannya. xP
  20. Kuat tidur!! Tak kira pagi petang siang ataupun malam.
  21. Suka bawak keta laju-laju tapi lemah bawak manual, aiyak! x(
  22. Gemar bercerita melalui penulisan dan lirik lagu... :)
  23. Dan masih ada lebih dari 23 perkara tentang xira yang tidak perlu dikupaskan dsini...
~ Tag 5 sahabat pena : awak, engkau, anda, hang, dan kamu!! Sila larhh buat yaa~








No comments: