❤ hey follower, thanks! ❤

Thursday, September 2, 2010

Nuffnang.com

Hye readers! Morning~

Urmmm, rasanya almost 2 years cik xira berkecimpungan dalam dunia belog. Baru ja lagi kan? Isyh isyh isyh! Manyak lagi benda yang cik xira masih 'buta'.

Dan cik xira jugak masih baru dalam industry Nuffnang. Erkk?? Industrykah?? Bedal ja~

Cik xira suka nengok entry blogger yang laen cakap dapat gift dari Nuffnang.com dalam pelbagai corak. Ada yang dapat ticket wayang, ada yang dapat ticket konsert, dan ada jugak yang dapat cheque dari cik nuffnang! Haiisshh~ Sumpah cik xira teringin gilos nak dapat segala benda alah turhh dari Nuffnang.

Hari-hari cik xira check email, kowt2 dapat email dari nuffnang, ahaha~ Teruk betul bunyi! Nengok dalam account Nuffnang cik xira baru ada empat hinggit lebih, angan-angan nak cash la konon?? Mimpi larhhh~

Tapi kan, everytime cik xira dapat email dari Nuffnang, sure tawaran dia jauh dari sangkaan cik xira. Ari turh dapat invitation berbuka puasa bersama geng Nuffnang, tapi mak aiiiii kat KLCC nuhhh~ So cik xira tak leyh la accept =(

Tadi plak bukak, dapat email dari Nuffnang lagi cakap pasai Android OS user plak. Aiyak! Buta sungguh, tatsat baru cik xira search kat tenet padia Android OS turhhh?? Tudiaaaa~

Hahaha! Dah la merepek sudah~


4 comments:

hazman aka species1980 said...

mungkin kena usaha lebih skit untuk kasi up daily visitors...

kisahsensasi said...

kalau tak silap.... untuk dapat tiket wayang atau hadiah...... biasanya kena masuk contest atau buat review pasal sesuatu.....

syuE said...

hahah..syue p0wn dpt ckit jek zira..takpe2! kne sabar! heee :)

xira said...

@hazman - usaha?? saya sedang mengusahakan.. hehu~ usaha lift kejayaan!! gambate~

@kisahsensasi - owhh... ya ka? aiyak! cik xira tak pernah masuk contest pown, patutlaa.. heee~

@syue - haa, tu la pasai.. jom jom kita sama2 usaha!