❤ hey follower, thanks! ❤

Monday, January 3, 2011

Tahun Baru, Azam Baru?

Salam 2011 kepada semua readers, tak kira silent or loud =)

Sibuk sibuk sibuk, ya! Cik xira sangat sibuk lately. Belog pown dah bersawang dah tak cuci. Fesbuk pown dah kurang bergiat aktif. =)

Bila cik xira bukak fesbuk, mahupun belog, ramai yang cakap (type kowt) berkenaan tahun baru 2011. Ada yang ucapan tahun baru, ada yang azam tahun baru, ada jugak yang berdoa tuk tahun baru. Tapi cuma segelintir ja yang cakap tentang apa yg telah kita perolehi tahun lalu. Tak dak pown yang cakap, azam dia tahun 2010 tercapai. Semua kalut azam 2011, tapi tercapai sudahkah azam tahun-tahun yang lalu? =)

Ok, cik xira pown tanak cakap apa azam cik xira tahun 2011 sebab azam tahun 2010 pown cik xira simpan sorang-sorang. Tercapai atau tak, cuma cik xira yang tawu. Biarlah rahsia =)

Tapi cik xira nak kongsi pengalaman tahun baru 2011 yang tak sama macam tahun-tahun yang lalu. First, bila tahun neyh umur cik xira bakal mencecah 23tahun. Ok ulang suara, 23 tahun ok! Dah tua! Tak sama cam tahun lepas, 22. Kuang kuang kuang~=)

Second, tahun baru neyh bersama viva forever~~ wowooott! Dulu kalanya hanya mampu menumpang, sedih wooo! Tapi tahun neyh, atas usaha keras berpeluh dapatla cik xira kekasih baru! =)

Third, cik xira dapat peluang shoot sana sini. Dah lama dah cik xira mengidam nak senyum depan camera dan insan dsebalik camera itu pastilah seorang yang professional. Terima kasih kepada geng Shot Sensation sebab dari situ cik xira mula menapak =)

Kemudian, takkan cik xira lupakan awal tahun 2011 cik xira bersama lecture! Ehemmm~ Advisor, literature review, research propasal dan masih Arau! Grrrr~

Almost every week cik xira ulang alik ke Arau Kota Keriangan bagi memenuhi keperluan sebagai seorang pelajar yang sedang menjalani latihan practical dan research! *ok, nak kena letak lagi ke icon smiley tadi??*

Ok, sudah! Nak azam baru sangat?? P Azam Aquarium kat Kulim nuhhhhhh =)

nota siku I : unofficial my first photographer is MelonGray..

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wow..lawanya gambar
:)

xira ixora said...

ehemmm ehemmm~
mekasih :)

Anonymous said...

x)~