❤ hey follower, thanks! ❤

Saturday, July 25, 2009

poco-poco

Confession.

Saya berada drumah. Dan tawu apa aktiviti saya sepanjang malam ini? ngeee~

Saya masih mlatih diri tuk tarian poco-poco. Kali ini bkn bsama Nown dan Zana. Tapi kali ini bsama my mom! Yaaa, betol tak tipu... Mama saya la. Semua kenal my mom kn? Gmbr mama agak byk ya semasa Mother's Day ari turh.

Sila rujuk kembali.


Nown dan Zana! Sila practice d rumah masing-masing.

Nadia? Jgn risau. Saya ada dvd poco-poco drumah, dan saya akan bawak ke kolej isnin depan ogeyhhh. Siyap dgn karaoke lg okeyh. Dan kamu perlu tawu step poco-poco jugak. Kata rmate sedondon? Ye dokkk.


Bahagianya berada drumah. Bersama mama yg masih menyokong saya walaupun beberapa minggu sudah mama dkejutkn dgn berita yg mungkin akan mbuatkn hilang kepercayaannya pada saya. Tapi alhamdulillah, semuanya telah dbetulkn dan mama masih ada bsama saya. Walaupun siapa saya, terima kasih mama.

Ouuucchh~ Penat ohh menari malam neyh. Saya da semput, tp mama xhenti2 lagi menari hehe~ Mama saya sgt rock! Dan saya sayang mama!

Jom2~ Kita suma practice tarian poco-poco. Seyes besh~!

10 comments:

Anonymous said...

poco poco sngat best.. mari menari.
:)
nanti bolehla melihat zyra kembali maintan kembali. :)

" ~"

zyra said...

mari kita goyang~!
saya masih tertanya-tanya siapa kamu wahai gerangan "~"
zyra kembali maintain? skng kurang maintain kew?
uhuk~ saya sewel ogeyhh...

Anonymous said...

goyang goyang, adakah rentak lagu itu? owhhh tidakk :P

poco poco lg best.. kedepan kebelakang ketepi haa.

taktahu lah, melihat dari gambar gambar kamu itu, kamu semakin membesar. haha byk maksud ok :P

" ~"

zyra said...

kamu juru tari poco2?
tlg ajar saya.. :)
maksud kamu mdalam..
jerawat saya juga makin mbesar.. :p

kUcHeNtAkAmU said...

kamu suka karoeke??
sy dedicated kan lagu ini bwat kamu..
HEY LADIES~(ROSSA)

harap kamu suka..

zyra said...

hahaha~
lyric lagu itu sgt kelakar..
:p

kUcHeNtAkAmU said...

btol...tp x sekelakar lagu bukan superman by the Lucky Laki...hahaha

Anonymous said...

ooo...
dak penang nie suke karaoke ek..
hmm..
slalu karaoke ktner??
i sedih jer..
da lama xdpt karaoke..
bz..
hue..
M.A.M.R_

zyra said...

uihhhh..
lagu apa laks turhh..
kena wat research neyhhh..
knp skng artis suka nyanyi lagu pelik2~

Anonymous said...

ohh tidak.
tetapi sy amat meminatinya :)
sy menyukai kata2 sy.
gunalah oxy utk menghilangkannya (iklan) hehe

" ~"