❤ hey follower, thanks! ❤

Tuesday, May 18, 2010

Arau Kota Keriangan!!

Yay~ Sila larhh percaya dengan tajuk entry saya. 'Arau Kota Keriangan'.

Saya terpaksa menerimanya kini, kerana kini saya dah selamat sampai di Arau. Oppss! Arau kota keriangan ogeyh~

Seperti yang tersedia maklum, saya amek intersessi/shortcourse. Saya amek 2 subject, QMT dgn OM. 2 subject tuk 1 bulan.

Class saya hari-hari sama, start kul 8pg-10pg.. then break 30minit, smbung semula 10.30pg-12.30tghari. Everyday, Isnin-Jumaat. Tempoh : sebulan!!

Memula dengar turhh, erkkk! Malasnya kena bgn pagi! Dah seminggu saya tak menikmati matahari terbit, dah seminggu saya tak menghirup udara luar, tapi starting by tomorrow i need to! Xira jangan malas~

Tapi ogeyh gaks class straight page je, coz petang saya dapat rehatkan badan dan otak, terasa lapang gaks, tak yah nk rush gie class petang laks kan.. =)

Dan sekarang, jam dah menunjukkan pukul 1.50pagi, saya rasa saya perlu tidur. Mulai esok, saya perlu tidur awal setiap malam supaya saya segar pada keesokkan harinya dan saya cepat sembuh! =)

Ogeyh ogeyh.. Babai~

nota siku I : i thought i was strong enough, but i'm not actually

2 comments:

syuE said...

mbe syue de s0wg amek kat arau tu gak.,die p0wn ckp sne b0san..hahaha..

xira said...

ye laa syue.. sapa yg ckp x bosan turhh kategori feliks... hikhik!